Ga naar content
OrangeTalent
Terug naar Home
Thumbnail voor: Werken bij OrangeTalent

Werken bij OrangeTalent

Ben jij een digitaal talent? En wil jij alle ruimte krijgen om je ambities waar te maken? Dan is OrangeTalent de plek voor jou. Je verrijkt je kennis door in gesprek te gaan met opdrachtgevers en hen te laten uitblinken met nieuwe, slimme, mooie en effectieve digitale oplossingen.

Ambitie aan. Blink uit.

Klaar om je ambitie aan te zetten?

Mooi! Al jouw toekomstige collega's barsten van het talent en ambitie. Ambitie om elke dag beter te worden in hun eigen vakgebied en de drang om samen tot hogere niveau's te komen. Het begint met een ambitieplan, en de drive om er het allerbeste uit te halen.

Zo laten wij jou uitblinken

 • Samen mooie projecten uitvoeren. Met slimme collega’s en mooie opdrachtgevers.
 • Feedback geven en ontvangen. Kritiek kennen we niet.
 • Digitaal avontuur. Altijd op zoek naar nieuwe digitale kansen.
 • Blijven leren. Met een ambitieplan en € 2000,- opleidingsbudget per jaar.
 • Werken met een glimlach. Tijdens werk én op de vrijdagmiddagborrel.

Life @OrangeTalent

Het team bij OrangeTalent bestaat uit een diverse mix van persoonlijkheden, kennis en expertise. We hebben de ambitie om onszelf uit te dagen, van elkaar te leren en te groeien. We krijgen de ruimte om te doen waar we goed in zijn en om nog beter te worden.

Naast hard werken en met beide voeten in de modder staan, vinden we gezelligheid ook heel belangrijk. Met elkaar lunchen, borrelen en losgaan op de Playstation (of op het water).

Onze vacatures

Vacatures

 • Laravel Developer

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo / Remote
  Topvacature

  Enthousiast word jij wanneer je kan werken met een mooi nieuw framework, efficiënte code kan schrijven en kunt bouwen aan applicaties met ambitie. Energie krijg je van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten. Supersnelle en gebruiksvriendelijke sites, shops en applicaties, jij maakt ze!

 • Talentmanager

  uren per week: 24-40 uur locatie: Ermelo/Remote
  Topvacature

  Het aantrekken van talent en het behouden van talent is voor jou even belangrijk. Het schrijven van vacature teksten, social media content, mooie campagnes voor employer branding, candidate experience, sourcen en headhunten. Het opstellen van een ontwikkelplan voor werknemers en het behouden van de cultuur. Jij schudt het zo uit je mouw. 

 • SEA Specialist

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo/Remote

  Krijg jij er een kick van om de webshop van een detailhandel zo te laten groeien dat ze in 5 jaar tijd van de garage naar een nieuwgebouwd bedrijfspand moeten verhuizen? Jij bedenkt de meest effectieve onlinecampagnes om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops.

 • Online Marketeer

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo/Remote

  Creatieve ideeën om websites en webshops online succesvol te maken, daar sta jij in de ochtend mee op. Jij durft eigen beslissingen te maken en nieuwe online marketing mogelijkheden te gebruiken.

 • SEO Specialist

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo/Remote

  Het schrijven en optimaliseren van teksten voor websites, webshops en campagnes doe jij uit je losse pols. Jij bedenkt de meest effectieve strategieën om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops. De techniek achter websites heeft namelijk geen geheimen voor jou.  

 • Digital Designer (medior)

  uren per week: 32-40 uur locatie: Ermelo/Remote

  Jij bedenkt en ontwerpt het niet alleen, jij weet je werk ook met overtuiging te presenteren en opdrachtgevers te laten uitblinken. Jij hebt een eigen visie op het gebied van design, je volgt ontwikkelingen op de voet, bedenkt strategische oplossingen en bent een bron van inspiratie.

Geen vacature voor jou? Of ben je freelancer?

 • (Afstudeer) stage Digital Design

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf februari 2021

  Van het bedenken en ontwerpen van gave dingen krijg jij energie! Jij ontwerpt supergave en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.

 • (Afstudeer) stage Online Marketing

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf februari 2021

  Creatieve stagiair die houdt van klinkende resultaten voor mooie opdrachtgevers.

 • Stage Back-end developer (Laravel)

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf februari 2021
  Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie! Jij maakt supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.
 • Stage Front-end developer (React/Vue)

  uren per week: 32-40 uur opleiding: MBO/HBO locatie: Ermelo
  vanaf februari 2021
  Van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten krijg jij energie! Jij maakt supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties.

Heb je een andere stage voor ogen? Wil je afstuderen?

Thumbnail voor: Ons sollicitatieproces

Ons sollicitatieproces

 1. Telefoon/videogesprek met Talentmanager
 2. Eerste videogesprek met Talentmanager en collega OrangeTalent
 3. Tweede gesprek met opdracht (als het mogelijk is volgens RIVM richtlijnen op kantoor)
 4. Aanbod
 5. Arbeidsovereenkomst
 6. Confetti: tijd voor een Welkomstfeestje!

Team digitale professionals

Zijn dit je nieuwe collega’s? Dat zou zo maar kunnen. Als je tenminste houdt van een open, eerlijk en gedreven team. Samenwerken met talenten waar je iets van kan leren, die jou nieuwe inzichten geven én andersom natuurlijk. Benieuwd?

De ambitie van OrangeTalent

Naast het helpen realiseren van de ambities van het team, heeft OrangeTalent zelf ook een ambitie. In vijf jaar, vijf keer zo groot worden. Zowel op het gebied van expertise, innovatie en projecten. Help je mee met het vervullen van die ambitie?