Jesse Academy

Complete inzichten
met de
SEO-scan

Meer organisch verkeer dankzij concrete verbeterpunten

Algoritmewijzigingen, complexe AI en sterke concurrentie. Not so great. De continue veranderingen binnen SEO zorgen voor veel uitdagingen. Verbeter je online zichtbaarheid en ontdek hoe je meer organisch verkeer binnenhaalt met concrete actiepunten vanuit onze SEO-scan.

Jouw
uitdagingen

Het creëren van authentieke en unieke content is lastig omdat je ook mee moet gaan met alle wijzigingen in zoekalgoritmen.

SEO-strategieën kunnen tijd kosten om resultaten te laten zien, wat het lastig maakt om langdurige inzet voor SEO en contentcreatie te waarborgen.

Door een overvloed aan tools weet je niet welke middelen je moet gebruiken om een effectief verschil te maken met je SEO-strategie.

Doe de SEO-scan

Jouw website of webshop moet klanten opleveren. Met de SEO-scan nemen wij de drie SEO-pijlers content, autoriteit en techniek onder de loep en ontvang je concrete adviezen om online zichtbaar te zijn.

Valery Online Marketeer sea

Let's talk
great results

Content audit
Je weet waar er kansen liggen voor content optimalisatie.
Content audit
Autoriteitscheck
Je weet welke autoriteit score je website krijgt én ontvangt een plan om je dit te vergroten!
Autoriteitscheck
Technische scan
Een overzicht van technische verbeterpunten: indexering, crawlfouten en laadsnelheid bijvoorbeeld.
Technische scan

De SEO-scan, zo doen we dat

Met SEO boost je het organisch verkeer naar jouw website. Je ontvangt concrete actiepunten van onze SEO-experts. Hoe we dat doen?

Kennismaking

Binnen 24 uur neemt een van onze experts contact met je op voor een kennismaking.

Voorbereiding en inventarisatie

Samen doorlopen we de huidige situatie: welke doelen heb je en wat heb je nodig? We koppelen waar nodig de benodigde tools om data te onderzoeken. In deze fase wordt ook de doorlooptijd van het traject bepaald. Gemiddeld is dit twee weken.

Uitvoering en oplevering

Wij voeren de scan uit aan de hand van content, techniek en autoriteit. Dit doen we aan de hand van verschillende tools. Ontvang concrete actiepunten voor jouw website of gewenste pagina’s en behaal meer organisch verkeer naar jouw website. Sound great, right?

Resultaat en optimalisatie

Je ontvangt een rapport met onze bevindingen en adviezen om jouw website te optimaliseren. Op naar great success!

SEO is een doorlopend project en staat nooit stil. Wij adviseren jou hier over. Want 'Great Success' is niet eenmalig; het is het resultaat van voortdurende toewijding en samenwerking.

Complete inzichten
met de SEO-scan

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager

Want to learn
more about this?