Jente gebouwen OrangeTalent

Conversion rate
optimization

Verhoog je conversie door middel van data.

Wel bezoekers, geen resultaat? Tijd voor CRO. Wat? Conversie rate optimization. Website analyse, inzichten, testen en aanpassen. Zo verhoog je niet alleen je conversies, maar til je ook de gebruikerservaring naar een hoger niveau. Great toch?! 

Jouw
uitdagingen

Je hebt websiteverkeer, maar waar blijven de orders en aanvragen? Frustrerend! Je laat harde euro's liggen.

Het is cruciaal om te weten dat je beslissingen maakt op basis van betrouwbare informatie, niet op giswerk.

Je staart naar de cijfers, maar wat betekenen ze en wat kan ik ermee? Zonder duidelijke inzichten en actiepunten geen vooruitgang.

Wat is CRO precies?

Voor het gedrag van je bezoekers telt elk detail. Kleur van buttons? Cruciaal. Content? Moet prikkelen. Zoekfunctie en bestelproces? Glad als ijs.   

Met conversie optimalisatie kom je erachter wat belangrijk is voor je klanten doormiddel van data en expertise. Elk element krijgt onze aandacht. Je haalt zo meer uit je bestaande bezoekers; je website wordt op scherp gezet voor maximale conversie. 

Onze CRO aanpak

Met CRO haal je meer uit je bestaande bezoekers. Ons team van great people verbetert je website op basis van een data-gedreven aanpak. Hoe we dat doen?

Funnel analyse

Om te bepalen op welk onderdeel we van jouw website of shop gaan focussen, voeren we een funnel analyse uit. Zo analyseren we de klantreis van je websitebezoekers en met behulp van benchmarks uit jouw branche, signaleren we knelpunten die verbetert kunnen worden. 

Diepgaande expert analyse

Hoe staat het ervoor? Onze digitale experts analyseren je website of shop op basis van ervaring en expertise. Met natuurlijk tijd en aandacht, want die nemen we voor je. Jouw succes is onze focus.

Data-driven inzichten

En dan, door naar een data-driven review. Dit doen we onder andere met Google Analytics, sessierecording, heatmap tooling en klantenservicefeedback. We vertalen data naar inzichten, naar acties.

Testen en implementeren

De verbeterpunten worden met je doorgenomen en vervolgens zorgvuldig getest. Zorgt het voor beter resultaat? Great! Dat kan live. 

Voortdurende optimalisatie

Conversie optimalisatie is een doorlopend proces. We blijven testen en verbeteren. Want 'Great Success' is niet eenmalig; het is het resultaat van voortdurende toewijding en samenwerking.

Start met een CRO-scan

Eerst vrijblijvend starten met een eenmalige CRO-scan? Dat kan! Een CRO-specialist van OrangeTalent duikt in jouw website en analyseert de grootste knelpunten in het conversieproces. Jij ontvangt minstens 10 concrete die je op korte termijn kan doorvoeren om je conversie een boost te geven.

Let's talk
great CRO results

Beter klantinzicht
Je weet hoe je klanten zich gedragen op je site.
Beter klantinzicht
Hogere gebruikservaring
Je bezoekers ervaren een betere gebruikerservaring.
Hogere gebruikservaring
Hogere conversieratio
Meer bezoekers voeren een gewenste actie uit.
Hogere conversieratio
Meer omzet
Een hogere conversieratio leidt tot een hogere omzet. Great success!
Meer omzet

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager

Learn more
about this?