OrangeTalent sleept met RouteLogic de Veluwse Innovatie Publieksprijs 2023 in de wacht

Datum 9 juni 2023
Leesduur 3 min
Niels Callenbach OrangeTalent
Geschreven door:
Niels Callenbach,
Founder

RouteLogic, de pionier op het gebied van slimme routeplanning software, heeft de prestigieuze Veluwse Innovatie Publieksprijs 2023 in ontvangst mogen nemen. Samen met Bakkerij Schuld werd het bedrijf tijdens een feestelijke ceremonie in Oldebroek bekroond voor haar innovatieve bijdrage aan de logistieke sector.

RouteLogic wordt geprezen voor de ontwikkeling van een baanbrekend algoritme dat bedrijven die zelf bezorgen of voor derden bezorgen in staat stelt hun routes sneller en nauwkeuriger dan ooit te plannen. Deze technologische mijlpaal is een reuzensprong op de weg naar nog efficiënter en duurzamer transport.

"Innoveren gaat niet zonder slag of stoot. Door de Veluwse Innovatieprijs te winnen met RouteLogic, bevestigt dit ons dat we op de goede weg zijn. Het prikkelt ons ook om nog een extra stap bij te zetten en andere geweldige ideeën tot leven te wekken."

Over RouteLogic

RouteLogic is elke dag actief bezig om de ultieme bezorgervaring te realiseren. Wanneer het gaat om kostenefficiëntie, nauwkeurigheid en het nakomen van afspraken, laten veel van de huidige tools je in de steek. Daar brengt RouteLogic verandering in.

Met slimme en betaalbare routeplanning software helpt RouteLogic bedrijven om de meest effectieve routes te creëren met de meest nauwkeurige aankomsttijden. Dit betekent besparingen op tijd en brandstof, duidelijke instructies voor chauffeurs. En door klanten te informeren met een track & trace bericht (sms/e-mail) met een nauwkeurige en kloppende aankomsttijd weten klanten precies waar zij aan toe zijn. Klanten krijgen zo een echte 5-sterren bezorgervaring. Het is onze passie om de logistieke sector efficiënter, duurzamer en klantgerichter te maken.

Interesse? Lees meer op de website van RouteLogic.

De Veluwse Innovatieprijs

De Veluwse Innovatieprijs 2023 en de CAI Challenge award zijn prestigieuze prijzen die de meest impactvolle innovaties van het jaar bekronen. Ze worden mede mogelijk gemaakt door de gulle ondersteuning van het Noord Veluwe Ondernemersoverleg (NVOO+), Veluwe Portaal, Rabobank, Kennispoort Regio Zwolle, Windesheim, Landstede MBO, Broekhuis, Business Club NV, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden en andere gerenommeerde instellingen.

Delen