Jorrik Tijssen

Complete inzichten
met de
GA-4 setup

Zorgeloze inrichting voor complete inzichten  

Overweldigd door Google Analytics 4? De setup staat niet goed, of je begrijpt het niet. Je durft en kunt geen beslissingen te nemen op basis van data, omdat je niet weet of het de juiste zijn. 

Als de setup niet voldoet, baseer je beslissingen op onvolledige of foute gegevens. Not so great. Met onze complete Google Analytics 4 setup is jouw data betrouwbaar. Perfect voor jouw succes. 

Jouw
uitdagingen

Om de goede beslissingen te maken, is het belangrijk om betrouwbare data te hebben.  

Mis geen kansen. Je weet niet wat je niet weet, maar je gevoel zegt dat je niet alles uit Google Analytics haalt. Zonde!

Je staart naar de cijfers, maar wat betekenen ze en wat kan ik ermee? Zonder duidelijke inzichten en actiepunten geen vooruitgang. 

Digitale groeipotentie

Je wil online doorgroeien door datagerichte beslissingen te maken. De developers en marketeers van OrangeTalent realiseren een vlekkeloze setup van Google Analytics 4. Zij zorgen dat je de juiste data meet die past bij jouw werkwijze. Great!  

Wat levert de
GA4 setup mij op?

Maximaal inzicht
Ruim 90 GA-4 implementaties voor maximale inzicht in websitebezoekers.
Maximaal inzicht
Volledig ontzorgd
De juiste data bij jouw werkwijze.
Volledig ontzorgd
Hogere toegankelijkheid
Wegwijs in GA-4 met een expert die je door de omgeving leidt.
Hogere toegankelijkheid

Onze aanpak

Maak data gerichte keuzes met behulp van de inzichten uit Google Analytics 4. Ons team verzorgt de complete setup en helpt je op weg. Hoe we dat doen?

Kennismaking en inventarisatie

Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor de inventarisatie. Samen doorlopen we je huidige situatie: wat staat er al ingesteld en wat heb je nodig? 

Complete setup

We stellen alles voor je in, zodat jij inzicht krijgt in jouw websitebezoekers. Je wordt volledig ontzorgd. 

Data-driven inzichten

En dan, door naar een data-driven review. Dit doen we onder andere met Google Analytics, sessierecording, heatmap tooling en klantenservicefeedback.  

Oplevering & advies

Je verzamelt al jouw benodigde data in Google Analytics 4. We doorlopen samen jouw property en delen inzichten die wij op hebben gedaan tijdens de setup. 

Tijd voor resultaat

Je bent gereed om Google Analytics 4 in te zetten voor jouw bedrijfsstrategie. Je maakt keuzes op basis van de juiste data. Klaar voor grootste resultaten.  

Complete inzichten
met de GA-4 setup

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager

Want to learn
more about this?