Jouw Mailchimp partner

Geen idee hoe en of je je klantdata optimaal inzet? Zorg voor grootste resultaten met OrangeTalent als jouw gecertificeerde Mailchimp partner voor e-mailmarketing. In de dynamische wereld van onlinecommunicatie is e-mailmarketing onmisbaar om jouw doelgroep effectief te bereiken. Met Mailchimp, zetten we impactvolle e-mailcampagnes op, ontgrendelen we ongekende mogelijkheden om jouw merk te versterken en je klanten persoonlijk te benaderen.

Niels Botterblom OrangeTalent
Start met een gratis adviesgesprek over jouw website, waarin je in 1 uur:
  • Ontdekt wat de sterke kanten zijn van jouw website
  • Inzicht krijgt in verbeterpunten
  • Kennis maakt met onze digital marketing experts
  • Al je vragen mag stellen over webdesign en online communicatie

Voordelen van
Mailchimp

Met Mailchimp benader je elke klant persoonlijk, waardoor je een sterke band opbouwt. OrangeTalent helpt je deze connecties te versterken door communicatie naadloos af te stemmen op jouw merkuitstraling en tone of voice. 

Door het automatiseren van je marketingcampagnes met Mailchimp, bespaar je kostbare tijd terwijl je consistent communiceert met je doelgroep. De juiste boodschap op het juiste moment afleveren, perfect afgestemd op de behoeften van je klanten. 

Met Mailchimp personaliseer je moeiteloos elke e-mail naar de behoeften en interesses van je klanten. Met emailautomation helpen we geïnteresseerde of bestaande klanten aan gerichte informatie. Precies de content die hen op dat moment kan overtuigen. Niet met de hand, maar volautomatisch. Zo verhoog engagement en loyaliteit.

Koppel Mailchimp naadloos aan je website en andere gebruikte platforms voor een gestroomlijnde digitale ervaring. Zo verzamel je waardevolle gegevens. 

Starten met Mailchimp? Dit kun je verwachten

Wil je starten met Mailchimp en jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen? Dit is hoe we dat samendoen. Onze aanpak is ontworpen om jouw specifieke behoeften te ondersteunen en je succes te maximaliseren, stap voor stap. 

Account setup & design

We beginnen met het registreren van je Mailchimp account en het ontwerpen van een maatwerk template. Een sterke basis die jouw merkidentiteit perfect weerspiegelt in elke e-mail. 

Doelgerichte communicatie

We importeren je klantenlijst en segmenteer deze in groepen, tags en segmenten. Dit stelt je in staat om gerichte en relevante communicatie te versturen, afgestemd op de specifieke behoeften van je doelgroep. 

Automatisering

We zetten mailautomations op voor een gestroomlijnde klantreis. Van welkomstmails tot opvolging, elke stap wordt zorgvuldig geautomatiseerd voor maximale betrokkenheid en efficiëntie.

Advies & groei

Je ontvangt niet alleen strategische, technische en uitvoerende ondersteuning, maar versterken je team ook met advies en trainingen. Zo ben je altijd up-to-date met de laatste e-mailmarketingstrategieën en -technieken, klaar voor grootste successen.  

Jouw partner in digitale groei

Bij OrangeTalent geloven we in het bouwen van langdurige relaties. We werken nauw met je samen en bieden een compleet scala aan digitale diensten om jouw bedrijf op elk front te versterken. Ons team van experts op het gebied van digitale strategie, design en development en online marketing werken samen om jou een allround service te bieden die grootste resultaten opleveren. 

Digitale strategie
Samen nieuwe kansen ontdekken. We beginnen met het in kaart brengen van jouw digitale landschap, identificeren de kansen en zetten deze om in een actieplan. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf niet alleen zichtbaar is, maar ook uitblinkt in de digitale wereld.
Design en development
Ons design- en development team zorgt voor een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek. We bouwen platformen die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.
Online marketing
Met doelgerichte online marketingstrategieën vergroten we jouw bereik en verbeteren we de betrokkenheid. Van SEO en SEA tot social media marketing, we zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.