Security
Scan

Verbeter de beveiliging van je website of webapplicatie met een security scan 

Onzeker over de veiligheid van je online omgeving en voel je je kwetsbaar voor cyberaanvallen en data lekken. In onze digitale wereld, zijn cyberdreigingen orde van de dag. Tijd voor een security scan! Een grondige analyse van je systeem, identificatie van kwetsbaarheden, testen en het implementeren van verbeteringen. Zo bescherm je niet alleen jezelf tegen potentiële aanvallen, maar verhoog je ook het vertrouwen van je gebruikers in je platform. 

Jouw
uitdagingen

Het is essentieel om er zeker van te zijn dat je systemen betrouwbaar zijn en dat je geen onvoorziene risico's loopt.

Hoe identificeer je de kwetsbaarheden? Ontdek de zwakke schakels in je systeem om ze sterker en veiliger te maken.

Je wordt geconfronteerd met talloze bedreigingen, maar hoe kun je ze effectief aanpakken? Zonder duidelijk inzicht en een plan van aanpak geen bescherming. 

Wat is een security scan?

Voor de veiligheid van je systeem is elk detail van belang. Zwakke plekken in je software, verouderde software, toegangscontrole en authenticatieprocedures. Allemaal risicofactoren. 

Met een security scan ontdek je wat cruciaal is voor de bescherming van je software door middel van grondige analyse en expertise. Elk aspect wordt zorgvuldig onderzocht. Zo bescherm je jezelf tegen potentiële bedreigingen; je ontvangt een duidelijk advies waar verbeteringen liggen om je security op een hoog niveau te krijgen. 

Website beoordelen - digitale experts orangetalent

Wat levert de
security-scan mij op?

Inzicht in bedreigingen
Inzicht in de potentiële bedreigingen voor je systeem.
Inzicht in bedreigingen
Verbeterde beveiligingservaring
Verhoogt vertrouwen van je gebruikers.
Verbeterde beveiligingservaring
Verhoogde beschermingsratio
Je systeem wordt beter beschermt.
Verhoogde beschermingsratio
Meer gemoedsrust
Wetende dat je systeem veilig is.
Meer gemoedsrust

Onze aanpak

Met een security scan bescherm je je systeem tegen potentiële bedreigingen. Ons team van experts gaat aan de slag met een methodische aanpak gebaseerd op data en ervaring. Hoe gaan we te werk? 

Grondige systeemanalyse

We beginnen met een diepgaande analyse van je systeem. Onze developers nemen de tijd om alle aspecten zorgvuldig te onderzoeken. Jouw veiligheid staat voorop.

Data-gedreven inzichten

Vervolgens duiken we diep in de data. We maken gebruik van geavanceerde tools zoals vulnerability scanners, loganalyse, en penetration testing om potentiële kwetsbaarheden op te sporen en te interpreteren. Data wordt omgezet in bruikbare inzichten voor verdere acties. 

Testen en implementeren van verbeteringen

De geïdentificeerde kwetsbaarheden worden grondig getest en de beste oplossingen worden voorgesteld. Pas nadat we zeker zijn van hun effectiviteit, implementeren we deze in je systeem.

Continue optimalisatie

Beveiliging is een voortdurend proces. Wil je verzekerd zijn van een veilige omgeving? We ondersteunen je graag.

Verbeterde beveiliging
met de security scan

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager