Websites

Een site voor digitaal succes

Een goede website bouwen vraagt om meer dan technische vaardigheden; het vereist inzicht in jouw ambities en de behoeften van je doelgroep. We combineren onze technologische expertise met echte inzichten in wat jou en je klanten beweegt, om zo digitale oplossingen te creëren die écht impact maken. 

Jouw
uitdagingen

Je huidige (WordPress)site voldoet niet meer. Het tijd voor een platform dat echt meegroeit met je ambities.

Nieuwe ideeën online krijgen duurt weken. Je wil dit proces versnellen zodat je direct kan inspelen op marktkansen.   

Je website functioneert, maar haalt het maximale eruit? Wij maken van je site een dynamische kracht voor digitaal succes. 

Digitale groeipotentie

Ontmoet onze experts. Wij ontwerpen websites die niet alleen aansluiten bij jouw doelgroep maar ook daadwerkelijk resultaten opleveren. Met toonaangevende technologieën zoals Shopify, Statamic of Sylius is jouw site snel, veilig en eenvoudig te beheren.

Klaar voor een verpletterende indruk? We starten met een grondige analyse van jouw bedrijf en doelgroep, ontwikkelen op basis daarvan wireframes en prototypes en realiseren uiteindelijk een design dat bezoekers overtuigt en omzet in leads. Great results!

Julia OrangeTalent

Platformen

Je merk is uniek, dus je website moet dat ook zijn. De keus voor een goed platform is cruciaal. Kies je verkeerd? Dan mis je kansen en blijf je achter de feiten aanlopen.   

We snappen dit. Verwacht geen standaardpraatjes, we duiken diep in jouw business. Zo komen we samen tot de juiste keuze. Flexibel, krachtig en toekomstproof. We gaan niet voor gemiddeld, we gaan voor great.  

Shopify (plus)
Hét podium voor jouw groeiende e-commerce ambities. Schaalbare en flexibele oplossingen die met je meegroeien. Ondersteund door veelzijdige Addons en standaardoplossingen. In combinatie met Statamic bouwen we schaalbare headless e-commerce oplossingen.
Statamic
Waar content en e-commerce samensmelten. Gevoed door Laravel, biedt het een snelle, veilige omgeving voor maatwerkprojecten. Perfect voor wie een naadloze integratie essentieel vindt. Jouw platform, grenzeloos in mogelijkheden.
Sylius
Open-source e-commerce, waarmee headless e-commerce een mogelijkheid is. Combineer met Statamic voor unieke, aanpasbare webshops. Perfect voor ontwikkelaars die maatwerk vooropstellen. Jouw creativiteit hoeft geen grenzen te kennen met Sylius.

Jouw digitaal succes staat voorop

Vertel ons jouw ambities; wij zetten deze om in concrete resultaten, zodat jouw business niet alleen groeit maar ook een voorbeeld wordt in de digitale wereld. Great people lead to great success. Laten we samenwerken aan jouw succesverhaal. 

David Contact

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager