Jesse foto locatie

Search engine

optimization

Vergroot je organische online zichtbaarheid  

Concurrenten staan in de organische resultaten bovenaan. Jij niet. Dat moet anders en SEO is het antwoord. Met Search Engine Optimization trek je kwalitatieve bezoekers aan. Wij zorgen dat je niet alleen vindbaar bent, maar ook gezien wordt.  

Jouw
uitdagingen

Je concurrenten staan er wel. Jouw website? Nergens te bekennen. Not great, zeker als je weet dat je beter bent.

Onderzoek naar jouw doelgroep, concurrenten, zoekwoorden en digitale middelen. Hoe kom ik tot een concreet plan?

AI speelt steeds een grote rol in SEO, maar hoe ga gebruik ik Ai voor contentcreatie, analyses en inzichten?

Sitemap, canonical tags, robots.txt en pagespeed. Wat? Zo veel elementen hebben invloed op SEO. Waar moet ik beginnen?

Wat is SEO precies?

Search Engine Optimization is het proces waarmee jouw website vindbaar wordt, blijft en opvalt. Het gaat om het organisch zichtbaar zijn op de plekken en zoekopdrachten waar(op) jouw doelgroep zoekt. De juiste bezoekkers aantrekken, niet alleen meer bezoekers. SEO leidt tot hogere bezoekersaantallen, meer betrokkenheid en uiteindelijk, meer conversies.

Het is een duurzame strategie wat zorgt voor langdurige groei en succes. Resultaat duurt langer, maar is absoluut great. No doubt!

SEO, zo doen we dat

Met SEO boost je het organisch verkeer naar jouw website. Hoe we dat doen?

Kennismaking

Tijdens de kennismaking gaan we aan de slag met het begrijpen van jouw product en/of dienst. We kijken welke andere (online) middelen jij inzet en bespreken de eerste mogelijkheden op het gebied van SEO.

Voorbereiding, inventarisatie en analyse

We gaan aan de slag met een nulmeting en bespreken samen de doelen. We voeren een analyse uit aan de hand van content, techniek en autoriteit en gaan aan de slag met het opstellen van een strategie.

Uitvoering strategie

De uitvoering, aan de hand van een roadmap gaan aan de slag met de uitvoering van de strategie. We optimaliseren de techniek, we schrijven content die voldoet aan het EEAT-principe, ervaring, expertise, autoriteit en betrouwbaarheid en maken van jouw website een autoriteit. Maandelijks bespreken we de resultaten.

Resultaat en optimalisatie

SEO is een doorlopend project en staat nooit stil. Wij adviseren jou hierover aan de hand van rapportages. Want 'Great Success' is niet eenmalig; het is het resultaat van voortdurende toewijding en samenwerking.

SEO is een doorlopend project en staat nooit stil. Wij adviseren jou hier over. Want 'Great Success' is niet eenmalig; het is het resultaat van voortdurende toewijding en samenwerking.

Drie pijlers voor
SEO succes

Content
Niet alleen tekst, maar echt inhoud. Relevant, boeiend en precies waar je doelgroep naar zoekt.
Content
Techniek
Snelheid, mobiele optimalisatie en een goede site-architectuur. Geen nice-to-haves, maar must-haves.
Techniek
Autoriteit
Sterke, waardevolle links die naar jouw site verwijzen. Zo bouwen we aan je online reputatie.
Autoriteit

Start met een SEO-scan

Eerst vrijblijvend starten met een eenmalige SEO-scan? Dat kan! Een SEO-specialist van OrangeTalent duikt in jouw website en analyseert de grootste knelpunten in het conversieproces. Jij ontvangt concrete adviezen die je op korte termijn kan doorvoeren om je vindbaarbeid en zichtbaarheid een boost te geven.

Ready for
great success?

Niels Botterblom OrangeTalent
Niels Botterblom
Teamlead Online Marketing & Customer Success Manager

Want to learn
more about this?